Moi

maanantai 26. maaliskuuta 2012

Vuosijuhlahumua

Ekyn eli eläinlääketieteen kanditaattiyhdistyksen vuosijuhlia juhlistettiin tänä vuonna uudessa paikassa. Juhlapaikkana toimi Agroksenmäen kellari, joka oli reilusti tilavampi kuin viime vuosina käytössä ollut Gardenia Viikissä. Trooppinen ilmasto siis vaihtui kivikellariin, mutta paikka oli tosi hieno! 
Oli tosi hauskaa nähdä kaikki viimeisen päälle pyntättyinä. On jotenkin niin huvittavaa tulla navetanhajusta ja teurastamomaailmasta tänne pukuloistoon ja hajuvesien tuoksuun :) Juhlapaikkana toimi juhlallinen Agroksenmäen holvikellari. 

Tässä tää lupaamani kuva, tällainen se mun puku oli: 

Pakollinen posekuva

Kampauksen ja meikkauksen tein ite ja olen lopputulokseen varsin tyytyväinen. Huomasin tosin vasta aamulla, etten muistanut ottaa kunnon kuvaa kampauksestani, nyyh! Tää voi kuitenkin antaa hieman osviittaa: 

Lisäsin vielä valkoisia helmiä nutturaan ja siihen pään sivuun, siihen tein sellaisen palmikon, vähän niinku ranskanletit :) Sitten tää tuli siihen nutturan päälle: 

Meikkauskin onnistui harvinaisen hyvin, joskin luomivärien kanssa tuli ehkä läträttyä hieman liikaa ;) Ja note to myself: Älä laita meikkivoidetta ennen luomivärii, ne karisee ikävästi naamalle ja sit saa olla korjaamassa sitä meikkivoidetta :P


Alkuruokana oli vuohenjuustobruschettaa, voi että oli hyvää! Olin paastonnut koko päivän pelkän aamupuuron ja smoothien voimin... Annos tosin olisi voinut olla isompi.

Pääruokana oli naudan ulkofilee portviinikastikkeella ja perunafondant. Liha oli tosi sitkeetä, vaikka muuten ruoka ihan hyvää olikin...


Ja jälkkäri, nam! Valkosuklaapannakotta <3 Se oli tosi makeeta, mutta mä tykkäsin :) 

Kuten asiaan kuuluu, kuunneltiin puheita ja kunniamerkkien jakoa sekä laulettiin erinäisiä juomalauluja, ruokakin meinas jäähtyä, kun laulunjohtajalla oli vauhti päällä :D

Laulukirja oli kovassa käytössä: 

Tää on kyl yks mun lemppareista. 

Paras kohta on musta tää:

♪♫♪
"Ne tentit hylätyt, 
ne tentit uusitut, 
ne tahtoisiin niin tehdä uudelleen..." 

♪♫♪


Sopii niin täysin :D

Ja sitten tietenkin meidän ehdoton lemppari: 

Jos hesarin approssa kuulette loppuillasta hieman epävireisen köörin laulamassa tätä, ni tiedätte kuka on mukana. Tulkaa nykäsemään hihasta! 
Loppuillasta ilmestyi sit ne korvatkin päähän :) 


Kerranki vaivauduin kysyy lupa laittaa kavereiden naamat mukaan, ni ei tuu pelkkää päätöntä kuvasaastetta :D Tosta näkyy se juhlapaikkaki, vanha kivikellari.

Juhlissa oli niin hauskaa, että missasin viimeisen dösänkin. Jotenkin onnistuttiin missaamaan yöbussikin, joten kaverin kanssa jouduttiin lopulta turvautuu taksiin. Ei nyt varsinaisesti sovellu kovin hyvin opiskelijabudjettiin, mutta päästiinpä kotiin asti ja onneksi olimme kahdestaan :) Kotona sitten huomasin, että ei ole hyvä idea tarpoa nilkansyvyisessä loskassa kevätkorkkarit päällä. Voi vähän tulla vilu varpaille :P 

Aah, seuraavia juhla odotellessa. Mä oon niin ines ens vuonnaki! Mutta nyt takaisin elinpaton ääreen. Heipsansaa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti