Moi

sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Vuosijuhlahehkutusta ja tylliärsytyksen tekoa

Onpas ollut puuhantäytteistä kaksi päivää! Ajatustakaan en ole uhrannut elinpatolle, mikä on välillä ihan terapeuttista :) Joskin todellisuus iskee sitten ensi viikolla sitäkin ankeammin, heh...

Eilen kävin täydentämässä meikkikokoelmaani, ostin mm. uuden ripsarin, koska en tykkää entisestä, sekä huulipunaa, tätä olen vieroksunut aina, normisti käytän vain kiiltoa. Löysin kuitenkin suht kivan sävyn, täytyyhän sitä nyt vuosijuhliin vähän laittautua tavallista ehommin ;)


Myöhemmin iltapäivällä kävin vielä hakemassa poskipunaa. Tähän asti oon aina käyttänyt aurinkopuuteria, mutta jotenkin se näyttää hieman tyhmältä näin talvisaikaan :P Tämän jälkeen tili lauloikin onnellisesti hoosiannaa :P

Itäkeskuksessa ei ole tullut kauheasti asioitua, koska kotoa kestää julkisilla ikuisuus päästä sinne. Se on kuitenkin aika kiva shoppailupaikka, pitäisi käydä useammin! Rakastuin pieneen suklaapuotiin:


Ilman suklaata elämäni ei olisi täydellinen!


Mä oon ehdottomasti sitä mieltä, että suklaan pitäisi olla lääke, koska se tehoaa ihan kaikkeen: tenttiväsymykseen, tenttistressiin, lukumotivaation puutteeseen, masennukseen, palkinnoksi, juhlistamaan erityistä tilaisuutta jne.

Ostin Eurokankaasta tarvikkeita tyllialushametta ja iltalaukkua varten.


Tylli on muuten harvinaisen ärsyttävää materiaalia! Ja huh sitä kankaan määrää, ei meinaa pieni keittiönpöytä enää riittää...


Leikkasin siis eka kolme 30 sentin pätkää pituussuunnassa, tein niin, et eka pätkä on 1.5 metriä pitkä, toinen 3 metriä ja kolmas kerros 4.5 metriä. Ompelin ne eka päistä kiinni, ympyräksi, sit vaan rypytin ne...


... rypytin ne siis sillai, et ompelin eka oikein isolla tikillä reunat ja kiskoin sit alemmasta langasta, niin et tulee ryppyjä. Hankalinta oli ehkä saada sopivasti ryppyjä ja jakaa ne tasaisesti, niin että saa järkevästi ommeltua eri kerrokset päällekäin.


Sit vaa ommellaan kerrokset kiinni toisiinsa. Lopulta laitoin ylös vielä paksun kuminauhan ja sisään satiinivuori, koska tylli tuntuu erittäin ikävältä jalkoja vasten :)



Ompelulaatikon tarjontaa

Mutta huh oikeesti, tuota kangasta! 
Ja valmis tuote: 


Ei tuosta nyt järin hienoa tullut, mutta se ajaa asiansa. Tosin tuo ei ihan hirveästi kohota helmaa, luulen, että jos olisi tehnyt niin, että olisi vaan ommellut ne kerrokset suoraan kiinni johonkin valmiiseen hameeseen, sillai kuten salsahame, niin se olisi kohottanut enemmän. Lisäksi voi tietysti tehdä useamman kerroksen, joskin meikäläisellä ei kyllä hermot riittäisi sellaiseen ;)

Illalla piti sitten mallata peilin edessä ja kokeilla erilaisia kampauksia. Kuten jo sanoin, en tasan osaa tehdä mun hiuksille mitään, paitsi laittaa ponnarin ja letittää :) Sain kaveriltani helmiä lainaan ja lisäksi puvun mukana tuli tällainen kiva kukka, jonka ajattelin laittaa hiuksiin :)


No, mutta huomenna lisää itse The vuosijuhlista ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti