Moi

torstai 15. maaliskuuta 2012

"Don't walk in front of me, I may not follow,

 don't walk behind me, I may not lead, 
 walk beside me and be my friend."
- Albert Camus - 


"Jos joku tentti menee uusintaan, ni ei ainakaan tämä"

... one week later ... 

"Cyatos mikä? Never heard"
Eli päivän opetus: älä koskaan lue tenttiin asenteella juu, kyl mä nää hallitsen... Kun yhtälöön lisää viikonlopun kotikulmilla ja harvinaisen pahalaatuisen maaantaivitutuksen, ni voitte arvata loput.

Mut onneksi on olemassa ystäviä! Ilman niitä en pärjäis, olisin heittänyt pyyhkeen kehään jo ajat sitten, alkaen jo hakuprosessista...

Ystävät, koirat ja koiraystävät - siitä on tämä päivä tehty. 

Järkkäsin illalla tenttiputken päättymisen kunniaksi tortillaillan.


Vaikka kuvittelin aina asuvani suht kookkaassa kämpässä, niin yhdeksän ihmistä ja neljä koiraa täytti kämpän aika mukavasti, erityisesti kun kaikki olivat kerääntyneet keittiöön ruokapöydän ympärille samaan aikaan.


Kyllä on kivaa välillä vaan olla ja nauttia mukavasta seurasta! Tällaista pitäs järkätä useemmin.

Opiskelusta ei kuitenkaan pääse eroon ihan vielä, heti tentin jälkeen oli kahden tunnin patologian luento englanniksi. Sinänsä kiva, että meille luennoidaan englanniksikin välillä, eikä mulla ole kielen kanssa sinänsä ongelmia. Sen sijaan mulla menee usein yksittäinen sana ohi, enkä sen jälkeen tajua yhtään, mistä me puhutaan.Noh, mä heittäydyin nyt tällä viikolla ihan superpahikseksi. Karkasin maanantaina luennon puolivälissä ja lintsasin sitten pari päivää. Koen, että saan enemmän irti, jos luen kotona itsekseni asiat rauhassa läpi. Ja olinkin ihan superahkera, tein ihan sivukaupalla muistiinpanoja...

On tää koulu kyllä kiva paikka, että pakollista on kauhean vähän ja saa aika vapaasti itse päättää menemisistään...

Saatiin tänään tällaisetkin
Perjantaina tuli muuten mun vuosijuhlapukukin! Se on niiiin hieno ja sopii aivan täydellisesti! En kyllä olisi uskonut tätä tuuria todeksi. Jälleen kerran voin vaan ylistää saksalaista Amazonia... En vielä laita kuvaa puvusta, pysyköön salaisuutena vuosijuhliin asti. Ja ehkäpä onnistun vihdoinkin ylittämään sen kriittisen barrierin, joka on toistaiseksi estänyt minua laittamasta lärvini näkyville blogin kuvasadossa :) Mitään en vielä lupaa, mutta harkitsen asiaa. :D :D

The Blogaaja täällä, hei!

Ensi viikon lauantaina Suuret Vuosijuhlat siis koitaa. Ennen sitä on vielä pitkä to do -lista.

  • Ensinnäkin. Mä en osaa tehdä mun hiuksille mitään muuta ku laittaa ne ponnarille. Ja sekin näyttää yleensä kevätsiivoukselta luistaneelta harakanpesältä. 
  • Toisekseen. Olen maailman surkein meikkaamaan. Mitäs nyt ripsaria joskus käytän, sekin yleensä päätyy poskille tai muuhun yhtä fiksuun paikkaan ainakin yhtä paljon kuin sinne ripsiin. 
  • Kolmanneksi. Pitäisi ommella alushame ja jokin nätti takki siihen päälle. Jostain syystä tuntuu hieman mauttomalta laittaa ihanan mekon päälle kuolainen treenitakki. 
Hahah. Näihin mietteisiin päätän tältä päivältä. Nyt treenaamaan. Hih, siitä tulikin mieleeni vielä eräs juttu. Meillä on tuon mustavalkoisen kanssa vuosijuhlia seuraavana päivänä yksi koko kevään tärkeimmistä tokokokeesta. Fiksua, eikö?!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti