Moi

torstai 5. tammikuuta 2012

Törkeetä mainontaa

Nyt on pakko mainostaa hiukkasen upouutta, hienoa blogia. Päätin nyt sitten eriyttää suomen- ja englanninkielisen version eli jos joku tykkää lukea på engelska, ni sinne siis matkanne käyköön! :)

Katotaan nyt kauan jaksan ylläpitää näitä molempia blogeja, mut hei, täytyyhän mulla olla jokin, millä paeta tenttiin lukemista! ;)

Aattelin postata jonkun verran samoja juttuja, käännän ne sitten vaan englannista suomeksi suoraan. Jonkun verran saatan myös tuossa uudessa blogissa puhua yleisesti opiskelusta Suomessa ja esitellä maatamme niille, jotka eivät aikaisemmin ole täällä käyneet.

Siis pitemmittä puheitta, tervetuloa lentävän eläinlääkärin blogiin!

So, in case there are some english speaking readers (haha, iha ku uskoisin itekään), you now have the opportunity to read not only in Finnish but English as well! So I'm representing my brand new blog, welcome there! I'm writing mostly the same things in the blogs but might also write something about studying in Finnland in general and show our country to people, who have never been here. 


So, without longer speeches, welcome to the flying vet's blog! 

Arrivedercy siis tältä erää! x

3 kommenttia:

 1. Hei! Kommentoin ekaa kertaa täällä blogissasi. Löysin tänne vasta viime viikolla ja luin heti peräjälkeen kaikki kirjoituksesi. Blogisi on tosi kiva! Ideasi tehdä toista rinnakaisblogia englanniksi on hyvä, toivottavasti porukkaa löytää sinne. Yksi parannusehdotus minulla olisi, nimittäin tänne kommentilootaan ei saa kirjoitettua jos ei ole tunnuksia jossain noista kuudellaa valitulla sivustolla. Tämä tietysti karsii pois joskus ilkeitäkin anonyymejä, mutta käsittääkseni blogimaailmassa pyörii vielä paljon käyttäjiä, jotka eivät ole vielä kirjautuneet noihin yhteenkään. Kynnys kommentointiin voi mielestäni nousta ja moni mielipide jäädä kirjoittamatta "tunnuksittomien" puolelta.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommenttistasi :) Kiva kun tykkäät!
  Hmm, tuo on hyvä huomio, en ole tajunnut koko asiaa. Täytyykin tutkia, mistä tuon saa muutettua! :)

  VastaaPoista
 3. Jee vihdoinkin voi kommentoida (: Olen lukenut blogiasi about puolisen vuotta, ja tykkään kovasti! En ole törmännytkään muihin yhtä hyviin eläinlääkisblogeihin kuin tämä ja Tassunjälkiä Sydämessä. On tosi mielenkiintoista lukea eläinlääkisopiskelijan arjesta, sillä eläinlääkäriksi haluaisin itsekin kovasti tulla jokin päivä... postaukset tuovat lisäintoa lukemiseen! Toivottavasti jaksat vielä päivitellä tätä suomenkielistäkin versiota(:

  VastaaPoista