Moi

lauantai 9. huhtikuuta 2011

Opiskelu on jees, tenttikirjat nurkkaan, hei!


Edellinen postaukseni taisi olla lievästi synkänpuoleinen. Pahoittelen. Se oli seurausta 10 tunnin pänttäämisurakasta, joten koittakaa kestää. Älkääkä nyt säikähtäkö, yleensä mun lukemisurakat on noin viidesosa tuosta! :)

Opiskelua siivittävät monenmoiset menot ja riennot. Maanantaisin käyn irroittelemassa sählyn merkeissä, jossa huomaan joka kerta, miten huonoksi kunto on ehtinyt rapistua tässä vuosien saatossa ja palaan sieltä puuskuttavana ja punaisena. Jos siis satutte joskus Viikin kampuksella näkemään pienen, punaisen ravun laahustamassa sählymailan kanssa bussipysäkille, niin se olen minä!
Muutama viikko takaperin kävimme porukalla keilaamassa. Tosin hävisin armottomasti pojille. Luulen, että ne on käynyt salaa treenaamassa. Tai ehkä ne ovat sabotoineet palloni. Kun tarkemmin mietin, näin on pakko olla. Eihän normaali, pyöreä pallo voi mennä itsestään kouruun, kun sitä kunnolla vierittää. Kumma juttu. Eikä edes harmita yhtään, mitä enemmän hävisin, sitä hauskempaa vaan oli. Tuollaisia iltoja tarttis enemmänkin. Ehdotin uusintakierrostakin, mutta valitettavasti rata meni aikaisin kiinni. Ehkä joku toinen kerta! Ja sitten aion päihittää ne, saatte nähdä!


Kokemisen arvoinen tapahtuma oli myös yösuunnistus Haamulääkäreiksi sonnustautuneena. Valitettavasti rakkaudella ja ammattitaidolla valmistamamme kaavut eivät kestäneet hullunhupaisaa menoa, emme nimittäin ottaneet huomioon, että pikkuruisista silmärei'istä on hyvin hankala nähdä yhtikäs mitään. Puhumattakaan, että ilman suuaukkoa on hankalaa syödä tai juoda.


Pakko mainita vielä kerran kuussa järjestettävät peli-illat. Ihanan leppoisassa tunnelmassa ja hyvässä seurassa kyllä kelpaa :) Ja se esillä ollut valkohomejuusto oli vielä piste i:n päällä! :D Olen oppinut vinon pinon erilaisia lautapelejä, joista en ollut ikinä aikaisemmin kuullutkaan.

No mutta lisää ensi kerralla. Siihen asti good bye!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti