Moi

lauantai 2. huhtikuuta 2011

A dream is about to become true

Vihdoinkin! Lopultakin koitti se kaivattu ja odotettu päivä.

Maanantai 30.8.2010 kello 8.45 parkeerasin pienen autoni Viikin isolle parkkipaikalle ja suunnistin EE-talon aulaan. Täältä alkaa uusi tulevaisuus, tässä paikassa tulen viettämään seuraavat kuusi vuotta. Outoa, miten voi jännittää näin paljon, tämähän on melkeinpä pahempi kuin pääsykokeissa tai tuloksia odotellessa!

Perillä odottavat vihreähaalariset ihmiskyltit siellä täällä opastamassa oikeaan suuntaan. Aulassa seisoskeleekin jo monta tulevaa vuosikurssilaista. Osa tunteekin jo jonkun, monet tekevät innokkaasti uusia tuttavuuksia ja toiset seisovat hämillään tarkkailemassa. Ensimmäinen päivä menee kuin unessa, jossain ihmeellisessä transsissa. Tämä ei voi olla totta, täällä sitä ollaan! Jotenkin kaikki tuntuu liian suurelta ollakseen totta, olen ihan oikeasti sisällä, minusta tulee eläinlääkäri!!

Kiertelemme uutta opinahjoamme, tutustumme niin pien- kuin hevoseläinsairaalaan, vierailemme Saarella tuotantoeläinsairaalassa ja pääsemme kuuntelemaan lehmien sydämiäkin. Saan hienon, upouuden opiskelijakortin ja matkakortinkin. Tuntien jonotuskaan ei haittaa, olen niin innoissani kaikesta uudesta. Onneksi on ihanat tuutorit tukena joka vaiheessa, muuten voisi tosin iskeä pieni epätoivon poikanen kaiken keskellä. Viikon aikana tulee niin hirveä informaatiotulva, että olen jo keskiviikona aivan poikki. Minulta menee onnellisesti sekaisin almat, oodit, moodlet, motit, wikit, bscw:t ja muut nimihirviöt, päässä pyörii, mutta pikkuhiljaa alan uskoa että todella olen sisällä, eikä kukaan tule enää viemään minulta paikkaa pois. Unelmani toteutuu!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti