Moi

maanantai 16. heinäkuuta 2012

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita

Onpas aika mennyt kuin siivillä! Kohta on jo heinäkuun puoliväli, vaikka mielestäni kesäloma alkoi just! Koululle en oo uhrannut ajatustakaan vielä, mutta viime viikolla sen olemassaolosta muistutettiin kirjatilauksen muodossa. Kolmosta varten ei tarvitse mitään kirjoja, paitsi jos lihantarkastuksen opuksen haluaa hankkia. Tässä kahden vuoden aikana olen oppinut, että ihan kaikkia suositeltuja kirjoja EI kannata hankkia omaksi vain koska ne näyttää hyvältä kirjahyllyssä, joten hieman viisastuneena päätin jättää tilauksen väliin. Ei onneksi kestänyt kuin kaksi vuotta tajuta tää :)


Postaan tässä lähiaikoina kirja-arvostelun kakkosvuoden kirjoista, joten jos täällä sattuu olemaan tulevia kakkosia, niin siitä saa hieman vinkkiä. Samaten muistutan tulevia varsoja viime vuoden arvostelusta: Ykkösen kirja-arvostelu. Kirjoihin saa uppoamaan ihan mukavan määrän rahaa, joten voi olla hyvä miettiä ensin, onko ihan kaikki tarpeellista hankkia omaksi. Vanhemmilta opiskelijoiltakin voi ihan hyvin lainata jotain, lisäksi kirjastosta löytyy jokunen kappale.


Mä oon lähinnä tehnyt töitä, sen ohella ei oo kauheesti jaksanut muutakaan tehdä, koska työpäivät on välillä venynyt aika pitkiksi. Edelleen on kuitenkin kivaa ja viihdyn kovasti. Tää viikko puolestaan on aika rento ja otan mun minilomasta kaiken irti.


Eilen käytiin kavereiden kaa visiitillä Tampereella. 


Oli kyllä aika täydellinen päivä, kiitos ilmatieteen laitoksen, joka oli aamulla luvannut sadetta. Ei jouduttu juurikaan jonottamaan laitteisiin, päästiin melkein heti kaikkiin ja sääkin oli aika mainio, hieman pilvistä, ei liian kuuma muttei juurikaan sadetta. Sopivan hullua menoa, hyvää ruokaa ja ystäviä, mitä muuta ihminen tarvitsee? 


Ekaa kertaa elämässäni kävin Näsinneulassa ihailemassa, miltä huvipuisto näyttää yläilmoista. Näsineula on muuten aika samannäköinen kuin Berliinin torni! Mulle tuli ihan muistoja mieleen parin vuoden takaa :) 


Tuollakin oli pakko käydä:  


Voi elämä mä vihaan noita lintuja! En tajua mitä ihmiset näkee niissä. Syy tohon visiittiin oli ilmaiset risteilyt, joita jaettiin 1000:lle ensimmäiselle kävijälle. Saatiin kuin saatiinkin ne! :D 


Hieman epäselvä kuva tornista. Se on oikeesti ihan samannäköinen ku Berliinin torni. 


Mun oli pakko saada iso annos nakkiperunoita, vaikken normaalisti nakkeja syökään. Nakit on koiranruokaa. Ruokalistaa selaillessani innostuin vähän ainesosien kanssa ja totesin sit lopulta, et kun sekoittaa kaikkee hyvää, niin lopputulos ei aina niin kovin hyvää olekaan. En tiedä teistä, mutta musta nakit, sinihomejuusto, valkosipuli, sinappi, ketsuppi ja ranskikset on hieman eksoottinen makuelämys.


Käytiin myös akvaariossa ja delfinaariossa seuraamaan Flippereiden esitystä. Mua kyl kiinnostais nähdä, miten noita delfiinejä koulutetaan! Ne näytti siltä, et ne tykkäs tehdä temppuja ja kouluttajat käytti ihan samaa naksutinkoulutusta kuin mäkin käytän koiran kaa. Sitä paitsi olisi sairaan siistii päästä delfiinin vetämäksi ympäri allasta ja lopulta lennähtää pari metriä ilmaan <3 

Päivän kruunasi Malesialainen ravintola, oli kyl hyvää ruokaa ja ihanan piristävää mangolassia. Toki syötiin myös mooonta annosta jätskiä, hattaraa, karkkia, suklaata ja tuoreita mansikoita ja pensasmustikoita. Hieman väsynyttä porukkaa änkesi lopulta mahat täysinä autoon ja nokka takaisin kohti Helsinkiä. Illalla tuntu et sänkykin kiikkui ja pyöri, huomaa et en oo vähään aikaan ollut missään hurjissa laitteissa! :) Ei kommentteja:

Lähetä kommentti