Moi

tiistai 13. joulukuuta 2011

Ohi on 1.5/6 ja supermatkakuumehehkutusta

Wuhuuu! Viimeinen koulupäivä! Dindsdindsdinds, BILEET!!! Otin varaslähdön joululomalle ja jätin koulukaverit urakoimaan vielä immunologian tentin perjantaina. Meikä on siinä vaiheessa 2150 kilometrin päässä:


No, railakkaat bileet saavat tosin jäädä toiseen kertaan, meikäläinen bilettää kotona joululahjojen ja matkalaukun kanssa. Olen sentään saanut aikaiseksi kaivaa iso matkalaukkuni pölykerroksen alta. Siitä on kyllä aikaa, kun sitä viimeksi käytin. Matkustan nykyään enimmäkseen käsimatkatavaralla. 


Vaikka todella toivon, ettei näille tule käyttöä, kävin vielä ostamassa varmuuden varalle tällaisia: 


Kuumeinen valmistautuminen ja pakkaaminen on siis käynnissä. Ainakin henkisesti. Nyt pitäisi oikeastaan enää  päättää, mitä oikeasti otan mukaan ja lisäksi siivota kämppä putipuhtaaksi. Mikään ei ole inhottavampaa, kun se, että palaa reissulta likaiseen, sotkuiseen kämppään. 


Siis ihan oikeasti, kuka voi olla niin laiska, ettei jaksa edes lehtiä vielä ulos?! Tuossa on muutaman kuukauden lehdet. Murr. 

Ihan noin hieman esimakua antaakseni ja matkakuumetta nostaakseni googlettelin muutaman kuvan: 

Hopovo

Belgrade by night
The White Palace
Kyseessähän on siis IVSA:n vuosittain järjestettävä symposium, jonka yhteydessä pidetään kokous. Paikalle tulee eläinlääkisopiskelijoita koko maailmalta ja reissun aikana onkin oivallinen tilaisuus tutustua muihin opiskelijoihin, erilaisiin kulttuureihin ja kouluihin. Ohjelmaan kuuluu luentoja ajankohtaisista asiosita, workshoppeja, vierailuja eri paikkoihin, turistikierroksia jne jne. 

Tietenkin hauskanpitoakaan ei ole unohdettu. Esimerkiksi cultural evenig on juhla, johon kaikki tuovat jotain tyypillistä oman maansa juomaa ja juomaa. Ne laitetaan esille ja kierrellään sitten maistamassa. Odotan sitä innolla, mä rakastan maistella ja kokeilla kaikkea uutta! Sitten on auction eli huutokauppa, johon tuodaan jälleen joku tyypillinen asia kotimaastaan. Nämä sitten huutokaupataan äänekkäästi :) 

Joskus viimeisinä päivinä järjestetään vielä formal dinner, johon laittaudutaan hienoksi ja syödään hyvin. Paljon muutakin on tietenkin ohjelmassa, odotan jännityksellä kaikkea tulevaa! ;) 

Enää kaksi päivää lähtöön!!!! 


Yritän ehtiä vielä palaamaan ennen lähtöä. Siihen asti näkemmiin! x

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti