Moi

keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Lähtöhumussa

Do di, laukku on pakattu, kamat valmiina ja ready to go!! Huomasin tos, että on yllättävän vaikeaa pakata, jos ei omista vaakaa. Vähän jänskättää miten käy, kun tuota tavaraa tuntui taas kertyvän enemmän kuin pitäisi...

Huomenna viideltä lähtee siis kyyti kohti lentokenttää ja seikkailu alkaa. Lento lähtee vasta puoli seitsemän, mutta varasimme tarpeeksi paniikivaraa kaiken varuilta.

Ihanaa, kun on koulu ohi, eikä tarvi ressata hetkeen mitään. Voi vaan olla, ilma huolen häivää muutama viikko. Aivan uskomaton fiilis. Maanantain virologiantenttikin meni oikein hyvin, tuntui, että tiesin aiheesta jotain ja osasin vastata kaikkiin kysymyksiin helposti. Esseeseen en ole ikinä kirjoittanut niin paljon järkevää tekstiä! ;)

Yritän nyt unohtaa ainakin hetkeksi täysin rästissä olevan kandin, kaksi uusintatenttiä heti alkuvuodesta ja muut rästihommat. Yritän nyt nauttia hetken vapauden tunteesta...

Huomenna tähän aikaan olen jossain Belgradin nurkissa ihmettelemässä menoa ja tutustumassa uusiin tyyppeihin ympäri maailmaa, en millään malta odottaa.

No, mutta menen nyt nukkumaan, niin jaksaa herätä. Ai jaksaa vai?! See you! x

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti