Moi

perjantai 3. elokuuta 2012

Sadepilviä Vantaan yllä...

Huh, onpa taas ehtinyt tapahtua paljon! 

Alkuviikko oli tosi kiireinen, kun oli kauheasti töitä. Tiistaina oli kuitenkin vika työpäivä mun toisessa työpaikassa, joten nyt teen enää yhtä, osa-aikaista työtä. Tää on ihan kuin lomaa! 

Keskiviikkona juhlistin vapaata aamua nukkumalla pitkään ja syömällä herkkuaamiaisen. Iltapäivällä kävin Jumbossa kotiuttamassa tällaiset: 


Ihka ensimmäiset crocsini! En ole eläissäni maksanut kengistä noin paljoa! Tähän asti olen maksanut kengistä maksimissaan 12 euroa alennusmyynneistä :D En ole ikinä ymmärtänyt Oikeiden Crocsien puolestapuhujia, olen aina käyttänyt feikkejä viiden euron halppisversioita. Sain kuitenkin töissä työkengiksi ihanaiset crocsit ja ne vaan tuntui niin hyvältä jalassa. Vielä kun ystävät kävi hankkimassa uudet tällaiset, niin mun oli pakko käydä visiitillä krokotiilikaupassa :) Mun mielestä nää on ihan älyttömän makeet, tykkään tosta väristäkin. Vieläkin hymyilyttää joka kerta kun menen ulos.

Keskiviikon varjosti kuitenkin koirani. Raukka ontuu jälleen. Mulle on ihan täysi mysteeri, mitä sille kävi, se vaan heräsi aamulla ja ontui. Tultuani illalla töistä kotiin huomasin et tassu oli aivan turvonnut. Mitään selkeää haavaa ei löytynyt, eikä koiruus ollut ilmoittanut mitään iltalenkillä. Sain onneksi heti torstaina ajan, joten ei muuta ku koiruus autoon ja menoksi. Tassu kuvattiin, karvat ajeltiin ja tassu syynättiin tarkkaan. Koiruus joutu jopa käyttää kuonokoppaa, yäk! Lopulta löyty kaksi pientä reikää, pystyy vaan arvuuttelemaan mistä ne tuli. Lasinsiru? Ampparinpisto? Kyyn purema?

Varokaa vihaista bordercollieta! 

Nyt sitten ollaan jälleen sairaslomalla ja antibioottikuurilla. Juuri kun mulla alkoi "loma" ja olin katellut jo kisojakin valmiiksi :( Tästä alkaa tulla tapa, mun täytyy varmaan kohta hankkia kotiin jo valmiiks ison kasan antibioottia, metacamia, sidetarvikkeita ja jonkun miniröntgenlaitteen olkkarin nurkkaan :P

"No ei, kyl mä oikeesti oon ihan kiltti!"
Mut toi koipi on kyl tosi kurja näky ajeltuna ja betadinella pestynä :( Ehkä ainoa positiivinen asia tänään oli mun onnistunut intialainen kana-tandoori. Tosin sekin oli knorrin valmiista sekoituksesta tyyliin "lisää vain vesi" ja "lisää tähän ruokalusikallinen öljyä ja sekoita". Mut aika hyvä saavutus silti, kun ottaa huomioon, että mun ruuanlaitto on tähän asti ollut sitä, että isken pirkan hunajamarinoidut broilerisuikaleet suoraan kaupan hyllyltä paistinpannulle :) 

Nyt täytyy vaan seurailla tota tassua ja toivoa, että tällä kertaa ekat antibiootit tepsis :'( 

2 kommenttia:

  1. auu, onpa ilkeen näköinen tuo tassu!! :( Toivottavasti paranee pian.. Mun sähläkoiralta on tänä kesänä poistettu oikea I1 ja I2 ja vasen I1 tänä kesänä.. vasen I1 oli vaan lohjennut, oikeat I:t murtui kaverikoiran naamaan frisbee leikissä.. Et kaikkea sitä sattuukin ja tili tyhjenee.. hoh hoijaa..

    Oletkos alan kesähommissa, vai teetkö muitakin hommia näin kesällä? :)

    VastaaPoista
  2. Joo, toivotaan parasta. Kunhan ei tällä kertaa tulisi viikkokausien ontumisrumbaa... Mut outs, vastoinkäymisiä on näköjään teilläkin ollut :( Semmosta se on, aina ku kuvittelee et on vähän ylimääräistä tilillä, niin hups, ei kun oho, meni jo :P

    No en ole varsinaisesti alan hommissa, vaikka eläimiin molemmat jobit liittyykin :) Olisihan se hienoa olla vaikkapa klinikalla töissä tai siementämässä, mutta näissä on omat hankaluutensa käytännössä, joten päädyin nyt muihin hommiin. Mut olen viihtynyt eikä toisaalta mitään kiirettä ole, ehdin mä tehdä eläinlääkärin hommia koko loppuelämäni :D

    VastaaPoista