Moi

perjantai 6. huhtikuuta 2012

Mikroskooppiin mä tiirailen...

Elämässä ei ole taas aikoihin tapahtunut mitään mullistavaa. Perjantaina oli elinpaton tentti, joka olisi voinut paremminkin mennä, mutta kaikkiin kysymyksiin osasin jotain vastata, joten toivo elää :) Heti maanantaina sitten pänttääminen jatkui elinpato kakkosen merkeissä. Nyt ollaan käyty endokrinologiaa ja hermostoa. Varsinkin jälkimmäinen tuottaa tuskaa, jotenkin hermot ja aivot on aina ollut mulle kauhistus.

Aika hyvin kuitenkin muistan ykkösvuoden anatomiat ja fysiologiat, kun kerrattiin luennolla anatomiaa, nyökyttelin vaan tyytyväisenä, et juu, kyl mä nää muistan ja ai kato, tääkö tää olikin. Hassua, kun silloin viime vuonna ajattelin, että en oo oppinut yhtään mitään :)


Tänään käytiin parin kaverin kanssa koululla mikroskopoimassa pitkäperjantain kunniaksi. 

No ei oikeesti, mut joskushan sitä on käytävä. 
Ja kukaan järkevä ihminen ei oo niin hölmö, et lähtis pitkäperjantaina mikros-
kopoimaan.

Joten päätettiin käyttää tilannetta tyhjää luokkaa hyväksi. Mehän saadaan koululta avaimet, joiden avulla päästään mikroskopoimaan ja tietokoneluokkaan ihan milloin tahansa, vaikka keskellä yötä tai juhlapyhänä. Samat avaimet käyvät myös kerhohuoneeseemme kuopioon, joten bileetkin voidaan järjestää vaikka jouluaattona :D 


Välillä näytteistä on hankala edes päättää, mikä elin on kyseessä, puhumattakaan mikä muutos, mitä solutyyppejä ja mikä sairaus on kyseessä. Osa taas on melko selkeitä, mutta nimet taas niin pitkiä, että ehdin unohtaa alkupään ennen kuin oon edes lukenut sanan loppuun. Huoh. 

Mutta eiköhän nekin kiemurat ala pikkuhiljaa selkiintyä, kun tarpeeksi jaksaa sinne mikroskooppiin tiirailla. Tentti on siis ensi torstaina. Tai perjantaina. En nyt muista. :) 

Muttamutta, kohta menen Lahteen pääsiäisen viettoon, siispä kaikille oikein mukavaa pääsiäistä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti