Moi

perjantai 13. huhtikuuta 2012

Saisiko olla - sylillinen olkea?

Jo perinteeksi muodostuneet Laitsarit on täällä jälleen!!


Eilen illalla siis joukko haalari-ihmisiä kokoontui Viikin ladolle juhlimaan laidunkauden alkua. Kuten asiaan kuului, heinää oli paljon ja vähän enemmänkin. Lopulta sitä löytyi ihan joka paikasta, siis ihan joka paikasta, tiedättehän :)


Vähän piti painia välillä ja haudata kavereita olkeen, unohtamatta tietenkin perinteistä olkea-niskaan -temppua. Lisäksi harrastettiin - ei lumipesua, vaan olkipesua :) Pian ilma olikin aika lailla sakeampaa kuin mitä laki sallii, mutta se ei ketään haitannut. Ainakaan silloin vielä. Joku bändikin ilmestyi sinne jossain välissä ja soitti vanhoja ikivirheitä. 


Aamulla olkea tuli niistäessäkin nenästä ja tuntui, että keuhkoissa on ainakin sentin limakerros ja olkipäällystys. Mikä ihmeen homepölykeuhko? Ei mulla ainakaan :) Kämppään on ilmestynyt ihmeellisiä olkivanoja, tietää tasan tarkkaan, missä olen illalla käynyt. Naapuritkin varmaan tykkäs, kun ravistelin haalareita ikkunasta, jos joku ihmetteli, miksi Vantaalla sataa nykyään olkea veden sijaan, niin mä tunnustaudun syylliseksi!

No mutta hyvää viikonloppua itse kullekin! Meikä omistaa viikonlopun aivojen patologialle ja ihan vähäsen parasiiteillekin :D

ps. Jee, mikroskooppitentti olikin helpompi kuin pelkäsin! Olisi aika yllätys, jos ei menisi läpi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti