Moi

keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Vikat viikot!

Huh, vähän meinaa kyllä energia loppua kesken. Pitäisi vielä lukea patologiaa ensi viikon tenttiin, mutta motivaatio on pahasti hukassa.

Onneksi enää kaksi tenttiä, sen voimalla taas jaksaa vielä nämä viimeiset viikot. Koulu loppuu tänä vuonna aika myöhään, vielä toukokuun 29. päivä on yksi tentti :( Sitten aloitankin suoraan työt, siinä meneekin mukavasti tämäkin kesäloma :)

Sillä aikaa, kun mä täällä valitan lukumotivaation puutetta, alkaa varmasti monella pääsykoelukijalla olla kohta jo paniikki päällä. Siihen taas auttaa ajatus, että neljän viikon päästä urakka on ohi ja sitten koittaa vapaus ainakin vähäksi aikaa. Tässä vaiheessa mä keskittyisin lähinnä laskemiseen, laskemiseen ja laskemiseen. Vähitellen ehkä vähän vähentäisin myös työaikaa, ei ainakaan 12 tuntia päivässä enää pääsykoeviikolla :) Mä taisin avata Galenoksen vikan kerran lauantaina ja pääsykoe taisi olla keskiviikkona. Maanantaina ja tiistaina mä vaan lepäsin, treenasin koiran kaa ja tein kaikkea mukavaa.

Onko täällä monet hakemassa? Mitä on fiilikset?

Kovasti vaan tsemppiä kaikille! Yritän tästä itsekin ryhdistäytyä ja pusertaa vielä viimeiset patologiset muutokset paperille :P


3 kommenttia:

 1. Hakemassa ollaan :) Kemia tuottaa paljon päänvaivaa kun ei sitä lukiossa tullut luettua, bilsa ja fysiikka ihan hyvässä vaiheessa. Vähän meinaa paniikki kohta iskeä kun miettii kaikkea mitä ei vielä ole lukenut, kuulun niihin jotka tekevät asioita vasta viime tingassa kun on pakko.. Lukemisen aloituskin jäi aika myöhäiselle kun tänä keväänä vasta kirjoitin.. Mutta positiivisella asenteella mennään ja opiskelupaikkaa tavoitellaan ihan tosissaan :)

  VastaaPoista
 2. Eksyin sattumalta eilen tälle sivulle kun etsin tietoa eläinlääkiksestä ja pääsykokeista (en ole kauheasti lueskellut blogeja ylipäätään). Itse siis hain tänä vuonna toista kertaa, pääsykokeet tuli ja meni, ja taisi ovi sulkeutua unelmalta jo toisen kerran. Koe oli tosi vaikea, aika loppui minulta ihan kesken :(.

  Mutta tosiaan, kahlasin blogisi läpi vanhimmista teksteistä uusimpiin asti, ja tämä tempaisi minut täysin mukaansa. Tämä on oikeasti hyvä blogi: ajatuksiaherätävä, tietoa tarjoava, eläväinen, ja todella ilmeikkäällä ja veikeällä tyylillä kirjoitettu. Ja kuva ja kuvatekstit kirsikkana kakun päällä.

  Kiitoksia siis kovasti tästä lukuelämyksestä, toivottavasti jaksat kirjoitella jatkossakin! Meikäläinen ainakin lukisi mielellään. Tsemppiä viimeisiin tentteihin!

  VastaaPoista
 3. Moikka,

  olipa kivasti sanottu, kiitos :) Kiva kun tykkäät mun blogista. Mulla onkin tarkoitus, ettei tää ole pelkästään viihdeblogi, vaan yritän kirjoittaa asioista, jotka askarruttaa mua ja joista olisi kiva herättää keskustelua...

  Harmi, että aika loppui kesken, tiedän kokemuksesta, että tuo on tosi ikävää. Vaikka kuinka katsoo kelloa ja laskee jäljellä olevan ajan, niin silti se meinaa aina loppua. Mulla kävi kans niin, tein vikat neljä tehtävää puolessa tunnissa ja olin ihan varma, etten pääsisi sisään...

  Mutta älä ikinä heitä toivoa, äläkä lakkaa yrittämästä koskaan! Ja muista, mitä vaikeampi on tie tavoitteeseen, sitä paremmalta tuntuu, kun lopulta saavuttaa sen. Unelmista ei pidä luopua milloinkaan ja niiden toteutuminen tuntuu vaan entistä makeammalta, jos on kohdannut ongelmia matkan varrella...

  Toivon kovasti, että pääset sisään :)

  VastaaPoista