Moi

torstai 14. heinäkuuta 2011

Still alive...

Hallo meine lieben leser!


Wollte mal kurz mich melden...

Sori, nyt jäi väärä kielikasetti päälle :D Halusin vaan ilmoittaa, että olen radiohiljaisuudesta huolimatta hengissä ja elämäni voimissa! Terveisiä vaan täältä Hannoverista, reissu on tähän asti ollut AIVAN mahtava. Olen nähnyt ja kokenut niin paljon, etten tiedä mistä aloittaisi. Niinpä en edes aloita. Kerron vaan ihan lyhyesti, mitä kaikkea ollaan koettu, niin muistatte sitten pysyä kanavalla ja kärkkyä ensi viikolla "lyhyehköä" matkaraporttia. Tiedoksi, että tähän asti olen ottanut melkein 900 kuvaa. Eiköhän jokunen niistä riitä tännekin...

Tähän asti olemme tutustuneet mm. pieneläin-, hevos-, lehmä-, pienmärehtijä- ja eksoottisten eläinten sairaaloihin, erityisesti hevossairaala oli aivan mieletön, lisäksi eksoottisten eläinten sairaala jäi mieleen, se on ainutlaatuinen maailmassa.

Eilen kävimme eläintarhassa, jossa saimme eläinlääkäriltä kierroksen ja saimme nähdä behind the scenes aika paljon. Sain taputtaa merileijonaa ja saimme siltä yksityisnäytöksen.
Olemme käyneet järvellä rentoutumassa, syöneet mahan täydeltä herkkua herkun perään, nauttineet kilokaupalla jäätelöä ja juoneet hyvää kahvia, tajunnanräjäyttävän hyvää kaakaota ja ihania coctaileja...

Saimme seurata lehmän juoksutusmahaleikkausta endoskopialla aivan uudella tekniikalla, jota ei Suomessa tee kuin yksi eläinlääkäri sekä hevosen kurkunpääntähystystä liikkeestä, tämäkin on aivan uusi tekniikka, jota on kokeiltu koko maailmassa hyvin vähän.

Tässä vasta osa ja tiedossa vielä huominen vierailu Primate Centeriin, jota odotan innolla. Kuvat ovat vielä visusti kameran muistissa, mutta korvaan tämän kuivan pläjäyksen sitten ensi viikolla moninkertaisesti!

Joten so, long, toivotaan että lentokone pysyy ilmassa ja auto baanalla sekä matkatavarat tallella, niin hyvä tulee!
Liebe Grüsse The Maailmanmatkaaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti