Moi

tiistai 5. heinäkuuta 2011

Neljä yötä matkaan on...

Kauhea matkakuume! Pian koittaa reissu, jota olen odottanut jo koko kevään kuin lapsi jouluaattoa, nimittäin viikon mittainen vaihto Hannoveriin!



Kyseessä on samanlainen vaihto kuin se puolalaisten kanssa järjestetty viikko, josta kerroin aikaisemmin tässä. Saksalaiset ovat jo lähettäneet alustavan ohjelman, odotettavissa on aivan mahtava viikko! Pääsemme käymään mm. pien-, hevos- ja tuotantoeläinsairaaloihin, 

Pieneläinsairaala

hevossiittolassa, eläintarhassa, 

Zoo Hannover

eläinklinikalla, jossa hoidetaan lintuja ja matelijoita sekä apinoiden tutkimusyksikössä. 

German primate Center
Varsinkin tätä odotan mitä suurimmalla mielenkiinnolla!!

Muutakin ohjelmaa on toki: schützenfest ja siihen liittyvät ilotulitukset





 piknikkiä ja uintia järven rannalla, biergarten jne... 

Biergarten

Tässä osa ohjelmasta, olen fiilistellyt tulevaa matkaa jo vaikka kuinka kauan googlettamalla kaikkia mahdollisia paikkoja ja tapahtumia :) Kivaa myös tutustua uusiin tyyppeihin ja kuulla, miten opiskelu toimii Saksassa! Itse asiassa pääsykokeen jälkeen, kun olin sitä mieltä, ettei sisään mennä vielä tällä suorituksella, pohdin joskus, millaista olisi siirtyä Saksaan opiskelemaan. 

Nyt pitää kyllä mennä päivittämään matkatavaraluetteloa. En voi ottaa ku 10 kiloa tarvaraa mukaan. Miten ihmeessä nainen selviää niin vähillä kamppeilla?!?!

Ps. Pahoittelen jälleen kerran näitä kaikkia netistä imuroituja kuvia :( Kieltämättä vähän teennäisen näköistä, kun vaan vetäsee ne jostain googlen kuvahausta ;( Mutta lupaan ja vannon laittaa reissun jälkeen kunnon kuvapläjäyksen vaihtoviikosta! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti