Moi

maanantai 18. heinäkuuta 2011

Helsinki to Hannover osa II

Sunnuntai-illalla ohjelmassa oli Schützenfest, hyvin suuri, perinteinen tapahtuma, joka alunperin järjestettiin Joustiampujien kunniaksi.


Tarjolla oli herkkua herkun perään, ja kaikkea piti tietenkin maistaa. Erityistä suosiota saavuttivat paahdetut, sokeroidut mantelit, jota oli tarjolla kaikilla mahdollisilla pähkinöillä sekä kaikilla mahdollisilla lisukkeilla. Omat suosikit olivat kanelilla höystetyt mantelit.


Ruokailutelttoja oli useampi ja mässättyä tuli kyllä kunnolla :P Yhdelläkin ständillä ostin aasialaisia kevätkääryleitä, enpä ole aikaisemmin niin maukkaita sellaisia syönyt! Ja ihanan tulistakin oli! :)


Saksalaiset halusivat esitellä meille paikallisen erikoisuuden:



Kahdessa lasissa on jotain epämääräistä nestettä, jotka kuuluu juoda yhtaikaa, niin, että neste valuu ylemmästä lasista alempaan, josta se sitten juodaan. Hyvin hankalaa ja suurin osa päätyi pöydälle ja naamaan...

Pääosassa olivat tietenkin hurjat laitteet. Tähän menimme porukalla, ja voin vakuuttaa, että meno oli varsin vauhdikasta! :) I so much love action <3


Kaverini yritti kovasti houkutella minua tähän: 


En ole ikinä ollut kummitusjunien sydänystävä, mutta hieman neuvoteltuamme sovimme, että hän tulee kanssani vuoristorataan, jos menen hänen kanssaan tuohon junaan. Tosin meikäläinen vähän hävisi diilissä, sillä kummituslaitteita oli kaksi :P


Loppujen lopuksi sulassa sovussa neuvoteltu diili ei toteutunutkaan, koska laitteet menivät aikaisemmin kiinni. Menimme nimittäin välillä katsomaan ampumakerhon marssia, joka huipentui kaupungintalon edustalla pidettyyn soihtukulkueeseen ja kaupunginjohtajan puheeseen, josta tosin livahdimme kesken kuin mitkäkin tuhmat koulupojat ;)


En saanut mitään kovin hyvää kuvaa, jostain syystä soihtua pitelevät miehet näyttävät enemmän joltain disco-otokselta :/ 


Palasimme siis kaupunginjohtajan päästyä vauhtiin juhla-alueelle, jolloin olikin jo myöhä ja koko alue näytti kivalta lukuisine valoineen:


Laite jossa olimme aikaisemmin olleet näytti vielä aikaistakin iloisemmalta: 


Ja tietenkin pakollinen maailmanpyörä-otos: 


Harmitti, ettei enää päästy laitteisiin, mutta onneksi herkkuständit olivat vielä hetken auki :) Ilta oli kaiken kaikkiaan hyvin onnistunut, aika mukava sattuma, että kyseinen tapahtuma osui juuri yhteen reissumme kanssa! :)

Taidan nyt syödä sanani ja jättää juttu tähän, saatte ensi kerralla lukea ylösalaisin käännetystä lehmästä ja kipeästä alpakkavauvasta. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti