Moi

perjantai 21. lokakuuta 2011

Ihan aineissa...

... näin voin tämän päivän luennon jälkeen kyllä sanoa ihan rehellisesti :P


Päivän luento koski mikrobilääkkeitä. Se olikin ainoa asia, jonka kahden tunnin aikana tajusin.

Oli ihan kuin luennoitsija olisi puhunut kiinaa tai jotain Ghanan murretta. Aina silloin tällöin ymmärsin sanan "bakteeri" ja "lääke", siitä päättelin, että puhutaan edelleen mikrobilääkkeistä.

Tää kuva pyöri mulla päässä koko luennon, pystyn niin samaistumaan siihen:


Harmi vaan, että asia on ihan äärimmäisen tärkeää, joten opiskelulta ei taida välttyä. Taidan uhmata kaikkia opiskelutekniikkaoppaita ja opetella ihan yksinkertaisesti ulkoa koko litannia.

Mutta hei, on mulla iloisiakin uutisia! Nimittäin tuo kamala, odotettu, piinaava, mua niin suresti stressannut genetiikan tentti on vihdoin ohi!!! Juhliakseni tätä suurta tilaisuutta lue: välttääkseni lukemisen pyöräytin eilen iltasella suklaakakun. Njam. Sitä sitten mussutettiin lääkeluennolla.

Elämä kohdallaan: kahvi, pulla, suklaakakku ja tentti ohi!
Nyt voinkin tyytyväisenä ilmoittaa, että pääsen kahdeksi viikoksi pois koulusta, pois Helsingistä ja Vantaalta, pois kaikesta. Lähden nimittäin pohjanmaalle sikalaharjoitteluun!


Jee, tätä olenkin odottanut! Kivaa päästä tutustumaan maatilan toimintaan ja hoitaa söpöjä pikku Babe-possuja <3


En vielä tiedä, onko mulla nettiä siellä peräpohjolassa Juu, mun mielestä pohjanmaa on jo melkein osa lappia :) joten varautukaa pieneen päivityspimentoon. Taas. Lupaan palata asiaan, sitten saatte pilkuntarkan selonteon pienistä vaaleanpunaisista söpöläisistä! 

3 kommenttia:

  1. Saanko kysyä, että missä päin Pohjanmaata teet harjottelun? :) Nimim. utelias elukkalainen, Pohjanmaalta kotoisin :D

    VastaaPoista
  2. Moikka, en voi kertoa tarkkaa paikkakuntaa näin julkisesti, mutta voin kertoa toki livenä tai yksärillä ;) Ja jos sattumoisin et ole vielä tehnyt sikalaharjoittelua, voin samalla suositella lämpimästi kyseistä paikkaa, oli aivan mahtavaa :D

    VastaaPoista
  3. Niin aivan, ihan totta :) Voin vaikka tulla nykäisemään hihasta joku päivä yliopistolla :)

    VastaaPoista