Moi

perjantai 24. helmikuuta 2012

Eteenpäin, sano koira lumessa...

Huh, kauhee kiire koko ajan. Tuntuuko musta vaa siltä, vai toistanko itseäni?

En edes muista, mitä kaikkea viimeisten viikkojen aikana on tapahtunut, niin vauhdilla on taas nää päivät hurahtanut. Nyt on siis kaksi tenttiä lusittu ja kaksi olisi vielä edessä.

Koulun puolesta on kuitenkin helpottanut jonkun verran, nyt meillä on paljon labroja. Viljellään bakteereja ja tehdään kivoja testejä, on ollut kivaa! En ole onnistunut salakuljettaa kameraani labraan, joten joudun taas turvautuu "lainattuun" kuvamateriaaliin.

Kuva:flicr

Päästiin myös leikkimään tällaisten värikkäiden juttujen kanssa: 

suite101.com
Yks päivä saatiin tuoda kouluun oman koiran pissaa, jota sitten viljelimme mahdollisen infektion takia. Mitään ei onneksi löytynyt karvaturrestani :) Löysin aiheeseen liittyen näin hauskan kuvan: 

Kuva

Tenttipapereiden seassa on tosin kulunut melkoisesti aikaa viime aikoina. Tiiättekö sen tunteen, kun lukee ja lukee ja päntää lukemasta päästyäänkin, eikä oppi silti tunnu tarttuvan? Ja sitten kun menee tenttiin, tuntuu kaikki tieto hävinneen kuin tuhka tuuleen? Ja vierustoveri, joka on kerran selaillut paperit läpi, pääsee läpi heittämällä ja itse löydät itsesi uusinnasta jälleen kerran? 



Tällaista tää opiskelu on välillä, mutta en silti antaisi tätä pois mistään hinnasta. Enkä missään nimessä aio antaa periksi tän asian suhteen. Ikinä, koskaan ei saa heittää pyyhettä kehään. Kyllä mä ajattelin ryhtyä isona ihan hyväksi eläinlääkäriksi, vaikka kulutankin tenttisalin penkkiä hieman tavallista useammin. Välillä mennään eteenpäin motolla nokka pystyyn ja eteenpäin, sano mummo lumessa. 

Vai pitääkö sanoa et eteenpäin, sano koira lumessa?

Viime maanantaina meille tuli lukiolaisia tutustumaan opinahjoomme. Oli kauhean kivaa esitellä heille kouluamme ja opiskelua täällä. Kuulostin varmaan ihan yli-innostuneelta pikkulapselta, mut ihan oikeasti, on tämä vaan parasta mitä mulle on tapahtunut! :) Paljon tuli myös kysymyksiä hakuprosessista ja hakemisesta yleensä, mun täytyy varmaan tehdä joku päivä postaus ihan aiheeseen liittyen. Tiedä sitten, vaikka tänne joku hakija eksyisikin ;) 



Mitä enemmän mä luen, sitä suurempi ruokahalu mulle tulee ja sitä enemmän mä mässään kaikkee hyvää. Vuohenjuusto-possufilee-pähkinä-pinjansiemensalaatti on aika namia. Samoin hasselpähkinäsämpylät. 


Puhumattakaan näistä: 


Sokeri-kaakao-kuorrutteiset pähkinät. Niin hyyyyyvääää! 

Mutta palataan asiaan. Ja jouduin muute syömään sanani. Kirjoitan niistä lupaamistani espanjalaisista tuontikoirista joku toinen kerta. Mut paljon on niistäki sanottavaa. Mut ens kertaan siis :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti