Moi

maanantai 12. syyskuuta 2011

Haalarimerkkejä ja lukkareita

Noniin, tiistaista lähtien siis koulu on taas päässyt vauhtiin ja alan pikkuhiljaa päästä opiskelun makuun. Ainakin toivon niin.

Maanantaina kävin tsekkaamassa yliopiston avajaiset keskustassa. Hirveä tungos siellä oli ja jotain katu-ohjelmaa, mutta ei mitään mieltä räjäyttävää. Lähdin sieltä aika pian. Saaliiksi tuli sentään muutama haalarimerkki kokoelmaani:


Se nakkikone -merkki on mielestäni aivan erityisen söpö. Ja se myös kuvaa mua aika hyvin, mä kun löysin itseni yhtäkkiä keväällä lupautuneena jos mihinkin nakkiin ja tehtävään. Se tuutorimerkki oli pakko saada, kun meillä ei ole omaa ja se radioaktiivisuusmerkki loistaa pimeässä, niin olihan sen nyt tultava mukaan. Tää alhaalla oleva kuvastaa mua kans aika sopivasti:


Mä kun olen välillä maailman hidasälyisin ihminen...

Tiistaina päästiin sitten itse asiaan. Kouluvuosi alkoi aika sopivasti ruotsilla ja jatkui ruokintakurssilla. Meillä on nyt syksyn aikana 56 tuntia ruotsia ja tietenkin läsnäolopakolla :P

Ruokintaa meillä on nyt aika monta viikkoa eteenpäin ja se jatkuu vielä päällekkäin bakteriologian ja genetiikan kanssa. Toistaiseksi kurssi ei ole ollut mitenkään kauhean jännittävä, olisin odottanut sitä huomattavasti mielenkiintoisemmaksi. Vähäsen meinasi tosin tänään äklö iskeä, kun puhuttiin kaiken maailman lisäaineista ja myrkyistä. Uskaltaakohan tässä kohta enää mitään syödä? Ja tiesittekö muuten, että luomumaito on huomattavasti epäterveellisempää kuin normimaito? Se sisältää yli kymmenenkertaisesti jotain kasvihormoneja, jotka voivat haitata hedelmällisyyttä.

Syksyn lukkari näyttää siis tältä:

Aika teoriapainoitteista tuo näyttää olevan. Keväällä tulee sitten enemmän labratöitä, niitä odotellessa :)

Sain tänään vielä viimeiset koulukirjanikin:


Immunologian ja genetiikan kirjat. Molempia en olisi varsinaisesti tarvinnut, mut sain halvalla o.O Tätä en ole tainnut vielä esittääkään: Mun helmi, jonka toin saksasta <3


Mikrobiologian kirja. Tämäkin kuuluu niihin, joita en olisi tarvinnut ja joista uhosin vielä keväällä, etten varmana osta. Noh, ostin sitten kuitenkin, kun kerran puoleen hintaan sain. Ja vielä saksan kielellä! Se sisältää kovin herkullisia kuvia milloin mistäkin pöpöstä:


ja kivoja viljelymaljoja vai mitä lie onkaan:


Mut HEI, täytyyhän teidänkin myöntää, että mun kirjahylly näyttää aika komealta nykyään! 


Jaa, tuskinpa tässä sen enempää tällä kertaa. Vi ses nästa gången!

3 kommenttia:

 1. Hei!
  Mistä noita haalarimerkkejä saisi? Ihastuttiin kaverin kanssa erityisesti kielipoliisi- merkkiin sekä pimeässä hohtavaan radioaktiivisuus- merkkiin. Opiskelemme Lappeenrannassa, joten ei onnistu käydä itse ostamassa teidän opiskelijakunnan toimistolta. Pystyisitkö auttamaan asiassa? :)
  t. Krisse
  krisse1987@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Heip,
  Ostin nuo kaikki yliopiston avajaisista, monella ainejärjestöllä on kojut, missä ne myy merkkejänsä. En kuitenkaan muista yhtään, mistä noi merkit ostin...
  Täältä näyttäisi saavan kielipoliisimerkkiä, voiskohan noitten merkkivastaavalta kysyä lisätietoa?
  http://www.sanery.org/?page=merkit
  Sitä radioaktiivisuusmerkkiä en valitettavasti muista, joku fysiikan tai kemian opiskelijat ehkä oli myymässä sitä... Sit mä oon monia merkkejä myös ihan vaan vaihtanut, oon joitain merkkejä ostanut varastoon useampi ja sit kaikenmaailman haalaririennoissa kaupitellut ihmisille :)
  Sori kun en voinut auttaa enemmän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok, no kiitos kuitenkin. :) Yritämme löytää muuta kautta.
   -Krisse

   Poista