Moi

tiistai 19. helmikuuta 2013

Uus banneri!

Jee, mitäs tykkäätte mun uudesta bannerista? Tää on ollut mulla projektina jo kauan, se on vaan jäänyt, koska mulla ei oo muuta kollaasinteko-ohjelmaa ku picasa, joka on maailman huonoin... No, nyt mä kerrankin sain aikaiseks tapella sen kaa tarpeeksi kauan :)

Mitäs mieltä ootte, onks toi possunleikkelykuva siin ylärivis liian julma? Säikkyykö uudet lukijat samantien? Mä en osaa enää sanoa, mikä on liikaa ja mikä ei, tän huomaa myös kaikissa pöytäkeskusteluissa jne. Musta on täysin sopivaa puhua ruokapöydän äärellä ripulista, raadoista, ruumiinavaustuloksista ja kaiken maailman taudeista ja madoista :D

4 kommenttia:

 1. Tuo teksti näkyy aika huonosti, muuten ihan kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, joo, mä tiedän. Kokeilin montaa eri väriä, mutta mikään ei ole oikein hyvä :( Koitan keksiä jotain jossain välissä...

   Poista
 2. Hieno banneri ja hyviä kuvia! On kiva, että kaikki kuvat liittyvät - ehkä ruokakuvaa lukuunottamatta - eläinlääkikseen ja blogisi keskittyy opintojen ympärille. Kiitos kun jaat opiskeluarkeasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Hehe, jollain tasolla toi ruokakin liittyy eläinlääketieteeseen, tai jotain siihen liittyvää me opiskellaan sit kuutosvuonna, heh :)

   Poista