Moi

perjantai 29. kesäkuuta 2012

Töitä, töitä ja yksi pieni juhannuskin

Tasan kuukausi viimeisestä postauksesta, taitaa olla jo aika ilmoittaa itsestäni jotain... :)

Puolan reissusta pitää muistaa tehdä oma postaus joskus, tai ainakin kuvapläjäys aiheesta on luvassa joskus ajankohtana X. Puolan reissun jälkeen oli yksi päivä aikaa lukea anatomian tenttiin (lue: aikaa purkaa laukku, puuhailla koiran kanssa, katsella kuvasatoa reissusta ja sata muuta tärkeää asiaa).

Heti tentin jälkeen seuraavana päivänä aloitin työt, joten kauheesti lomaa ei siihen väliin jäänyt. Töissä on kuitenkin ollut kivaa, varsinkin nyt kun vakkari on jäänyt lomalle ja saan itse hoitaa kaiken. Valitettavasti en halua näin julkisesti puhua aiheesta enempää, ehkä joskus myöhemmin. Olen kuitenkin viihtynyt enemmän kuin hyvin :)

Kauheasti en ole töiden ohella ehtinyt tehdä. Juhannus olikin aivan ihana keskeytys arjen puurtamiselle. Olimme koko viikonlopun maaseudun rauhassa kaverini kotona.


Vietimme aika perinteisen juhannuksen grillaten, saunoten ja heitinpä talviturkinkin. 


Aurajuustolla täytetyt herkkusienet, nam!!


Ja tehtiin me muutama mansikkamargaritakin. Ja mojitoja. Ja kelkkaa. 


Ja grillattiin vähän lisää, hups: 


Mut kyl nää oli oikeesti ihan hyvii! Kuva esittää siis suklaatäytteisiä banaaneja :) 

Koira halus pölliä multa maissin. 
 Meidän kaikkien koiratkin oli mukana, ihan mukava lauma noista kertyikin :) Koirat sai riehua vapaana koko viikonlopun, oli hauskaa seurata niiden toilailuja. 


Jotenkin satuimme katsomaan youtubesta videon vesipelastuksesta, joten luonnollisesti joku meistä sai loistoidean lähteä treenaamaan sitä samantien. Kaikki oli tietenkin mukana, joten villi laumamme lähti samantien järvelle kaatosateessa treenikamppeet kainalossa ja opetimme koiria hyppäämään soutuveneestä veteen, tuomaan esineitä rantaan ja hinaamaan ihmisiä vedessä.


Pääsykokeiden tuloksetkin julkaistiin juuri, onko lukijoiden keskuudessa päässeitä? Ainakin muutama myönsi aikaisemmin keväällä hakeneensa :) Parin vuoden takaiset fiilikset on kyllä edelleen elävänä muistissa, oi niitä aikoja! Ja voi sitä jännitystä ja odottamisen tuskaa! Ja kaikki piti järjestää uusiksi, piti hakea asunto, muuttaa yksin vieraaseen paikkaan, tutustua täysin uusiin ihmisiin ja kuvioihin, kirjat piti tietenkin hankkia ajoissa ja olisi tehnyt mieli lukea niitä jo ennen koulun alkuakin. Ehkä oli ihan hyvä, että suurin osa tuli vasta myöhään syksyllä :D 

Nyt pitää mennä ostamaan koiralle ruokaa, huomasin juuri että raukalla on murkinat ihan lopussa, enkä muistanut tilata kevällä uutta :( 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti