Moi

lauantai 23. huhtikuuta 2011

Sitä sun tätä ja vähän muutakin...

En ole ihan varma, tarviiko mun huolestua nyt kuitenkin. Tänään nimittäin sain hirveän siivousvimman ilman, että huomenna olisi tentti, eikä ole edes vieraita tulossa. Hyvin outoa. Mutta kieltämättä tuntuu hienolta, kun ei enää tarvitse istua hiekkalaatikossa lentävien villakoirien ja mutapilkkujen keskellä. Siivosin mutatahroja muuten ihan pään korkeudelta asti! Tulevan koiranomistajan oppaat ovat muuten mainioita teoksia, mutta niistä puuttuu se pieni, mutta oleellinen tieto, että koira sotkee ja paljon. Varsinkin kevätaikana, huoh...

Onhan se kieltämättä komea, sotkemisesta huolimatta... <3
Tuli muuten mieleen tällai pieni todennäköisyyslasku: Jos olet mustavalkoisen bordercollien kanssa lenkillä ja tiellä on 5 metriä kuivaa asfalttia sekä 40 cm levyinen mutalammikko, millä todennäköisyydellä koirasi on täysmusta ohitettuanne lammikon? Vastaus on 99,9%, syystä, joka on minulle edelleen tuntematon...

Hiphei, vihdoin alkoi tuutorikoulutus! Olen aivan tohkeissani sen suhteen! Ihanaa kun pääsee tuutoroimaan söpöjä pikku varsoja <3 Varokaa vaan nahkaanne tulevat eläinlääkisläiset, täällä on 12 tuutoria vauhdissa suunnittelemassa hurjaa ohjelmaa orientoivalle! :D

Maanantaina kävimme vanhalla ylioppilastalolla tutustumassa. On muuten hieno laitos! Valitettavasti ei tullut kameraa mukaan, olen vieläkin katkera tästä, olisi tullut hienoa blogintäytettä :( Toivottavasti kukaan ei huomaa et vähän "lainasin" kuvia muualta :P Anyway, käytiin vielä yths:llä eli opiskelijoiden terveysasemalla käytyä, tulipahan vihdoin tuokin nähtyä. On pitänytkin käydä siellä jo syksystä asti, kun tuli se terveyskysely.

Vanhan ylioppilastalon juhlasali
Hallintohuone, jossa pidetään mm. HYY:n hallituksen kokoukset

Keskiviikkona käytiin koululla tuutorijuttuja läpi, tosin ainoa edes jokseenkin mieleen jäänyt hämärä muistikuva oli varsaeppari. Eppari on siis Eky:n eli eläinlääketieteen kanditaattiyhdistyksen lehti, josta kesällä lähetetään tuleville opiskelijoille tuhti tietopaketti. Tämän pitkän ja vaativan koulutuksen jälkeen olemme siis pätevöityneitä tuutoreita, jee!

Viime vuoden varsaeppari 
Tällä viikolla alkoi lisäksi vertailevan anatomian kurssi, joskin luennoille osallistuminen on ollut hieman heikonlaista... :( Ja tiedoks, että en yleensä ole ihan näin spurgu... :( Tarkoituksena on siis opetella, mitä eroa on mm. lintujen ja kalojen fysiologialla verrattuna nisäkkääseen. 

Lintujen anatomia on muuten aika kiehtovaa! :)

Tää viikko on ollut aika sekava. Sen enempää erittelemättä raskas, samalla jotenkin omituisen helpottunut. Joskus on vaan pakko kohdata tosiasioita ja tällä viikolla on tullut opittua, että joskus on vaan parempi puhua asioista suoraan, eikä lykätä niitä loputtomiin... Vaikka jotkut asiat voi olla kipeitä, tuntuu kuitenkin tajuttoman hyvältä, kun saa puhuu niistä. Toinen viikon opetus on, että ystävät ovat todellakin kullanarvoisia. Hassua, miten jotkut aikaisemmin itsestäänselvät asiat voivat saada aivan uusia ulottuvuuksia... Tuli myös todistettua jo vanha viisaus, että joskus on vaan parasta nukkua asioiden päälle. On oikeasti ihme, miten paljon 12 tunnin yöunet voi vaikuttaa! Maailma vaikutaa paljon kauniimmalta, aurinko näyttää taas paistavan ja tekisi mieli jopa hymyillä! :)

Noh, nyt on kuitenkin koulusta muutama päivä vapaata, tosin niistäkin puolet menee töissä, se opiskelijan ainainen vitsaus. Sitten on onneksi kuitenkin pari päivää aikaa viettää pääsiäistä, tiedossa on herkkuja á la äiti <3 Hyvää pääsiäistä siis itse kullekin! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti